2012-04-11 08:07:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - vigyázzon a jó hírére!

Napi horoszkóp április 11-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Pénzügyei jól alakulhatnak, csak meg kéne látnia végre a kínálkozó lehetőségeket. És persze élni is kell velük. Ha hagyja, hogy minden lehetőség kihulljon a markából, akkor hamarosan nem fogják keresni. Járjon utána!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A mostani helyzetét nem látja még rózsásnak, de hamarosan változnak az idők. Új lehetőségek bukkannak fel, talán még egy új állást is találhat. Vagy a régi helyén vannak változások, amiket meglovagolhatna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Úgy érezheti, öné a világ, sikerült elérnie mindent, amit az utóbbi időben célul tűzött ki magának. A tavasz is teszi, hogy optimistábban látja a dolgait. Sok múlik azon, hogyan értékel. A jókedve, derűje másképp láttatja önt.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Vigyázzon a jó hírére. Az utóbbi időben támadások érhették, de ezeket csak annyira kell komolyan vennie, amennyiről valóban szólnak. Talán némi igazságuk is van az önt kritizálóknak. De semmi nem megváltoztathatatlan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Figyeljen jobban oda a munkájára. Ön akár a csúcson is érezheti magát, de ez nem ok arra, hogy lazítson, hogy ne figyelje a külvilág visszajelzéseit. Ma minden változik, de helyzetéből adódóan ön követheti a változásokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Mostanában talán túlzott érzékenységgel reagálhat bizonyos dolgokra. A lelki reakciói, pedig akár testi tüneteket is produkálhatnak. Minél inkább lefolytja azokat, annál inkább. Válogassa meg jobban, hogy miket eszik!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A pénznek nagy jelentősége lesz az életében: a mai napon akár még valami nyereségre is számíthat. A kockázat persze az öné, ezért legyen nagyon mértékletes. Főleg akkor, ha valamilyen szerencsejátékra adja a fejét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Egy új kapcsolat lehetősége merül fel az életében: csak annyira kösse le magát, amennyire képesnek tartja magát. Ha pedig társkapcsolatban él, akkor semmiképp se kockáztasson: az új nem ígérkezik valami tartósnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma nagyon sok pozitív hatás éri, amitől igazán kivirul, napsütésessé válik a kedve. Azért még ne hanyagolja el a kötelességeit. Annál is inkább, mert ma külön elismerésre is számíthat a főnökei, munkatársai részéről.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kedve támadhat kipróbálni valami szokatlan tevékenységet. Ne féljen az újtól, mert nagyon is jól sülhet el, amit tesz. Még ha pénzbeli nyereségre nem is számíthat azonnal, maga is élvezni fogja, hogy kiszakad a monotóniából.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A humorérzékére ma különösen nagy szüksége lehet. Szerencsére önnél ebben aztán nincs hiány. A baj inkább abból adódhat, ha átlendül a ló túlsó oldalára: nem mindenki tekinti viccesnek azt, amit ön. Legyen kíméletes!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jó lenne, ha a mások igényeire is éppúgy oda tudna figyelni, mint a sajátjáéra. Ön a megérzések nagymestere, így ez aligha jelenthet nehézséget önnek. Ha így tesz, új mederbe terelheti a kedvesével való kapcsolatát is.

 

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: